We hergebruiken steeds meer materialen voor nieuwe producten. De tijd dat dit hergebruik alleen maar leidde tot grijze ondefinieerbare kleuren is voorbij. Hoewel? Wat komt er allemaal bij kijken als we de esthetiek van kleur en materiaal en de (technische) mogelijkheden in de praktijk bij elkaar brengen? En wat kunnen we al met biomaterialen en hoe ver gaan de mogelijkheden voor het kleuren van materialen die de natuur ons levert?

Hoe kunnen we in de wereld van circulair materiaalgebruik met kleur producten ontwerpen die niet alleen inspireren, maar ook worden geaccepteerd als het op grote schaal geproduceerd wordt? Kleurpsychologen, ontwerpers en materiaal wetenschappers tonen ons de laatste stand van zaken en geven een kijkje in de toekomst.

Bekijk het volledige programma via www.kleurenvisie.nl